Има теория, която предполага, че Disney са пуснали филма Frozen, за да

...
Има теория, която предполага, че Disney са пуснали филма Frozen, за да
Коментари Харесай

Замразено ли е тялото на Уолт Дисни след смъртта му?

Има доктрина, която допуска, че Disney са пуснали кино лентата " Frozen ", с цел да отклонят търсенията в интернет от публикации, спекулиращи с местоположението и температурата на натрупа на Уолт Дисни.

Ако това не е задоволително, даже има клюки, че останките му са скрити в атракциона на Карибските пирати в Дисниленд. Първо, атракцията в действителност употребява човешки остатъци, само че това бяха скелети за декорация, които след това бяха отстранени. Така че не, Уолт Дисни няма един ден да излезе от тази атракция, търсейки Джак Спароу.

Сега дано да разгледаме слуховете за крионичните завършения на Уолт Дисни, пише IFLScience. Тези истории идват десетилетия след гибелта на Дисни и са построени върху нестабилна почва. Те идват най-вече от две книги на Дисни, които съдържат голям брой грешки и е евентуално да увековечат остарели клюки, вместо да показват същински обстоятелства.

Един откъс в тези книги гласи, че „ възходящата угриженост на Дисни за личната му гибел “ го е предиздвикала да учи крионика и даже допуска, че е обмислял да се замрази. Въпреки това, няма твърди доказателства в поддръжка на тези теории. Дисни е кремиран малко след гибелта му през 1966 година, поставяйки завършек на всевъзможни очаквания той да бъде замразен за вероятно бъдещо възкръсване.

Собствената щерка на Дисни, Даяна, сложи точката през 1972 година, заявявайки: „ Няма нищо правилно във обстоятелството, че татко ми, Уолт Дисни, е желал да бъде замразен. Съмнявам се, че татко ми в миналото е чувал за крионика. “

В края на краищата слуховете, че Уолт Дисни е бил криогенно замразен, към момента са единствено клюки. Няма съответни доказателства, че той е следвал тази завладяваща, само че научно предизвикателна концепция. И по този начин, до момента в който Дисни направи чудеса с анимирани герои, наподобява, че той е избрал почтено излизане от този свят, вместо да се трансформира в студена светиня от предишното.

Въпреки че легендата за приключенията на Уолт Дисни с криониката може да не устоя на вода, тя е доказателство за трайното удивление към индивида зад магията. Независимо дали ни кара да се смеем с Мики Маус или провокира любознание със клюки за замразено бъдеще, наследството на Уолт Дисни продължава да пленява въображението ни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР